AKTIVAN JE UPIS NA PROGRAM

Senzitivnost kao snaga 2 – VIP lista

Senzitivnost kao snaga 2 - online paket (VIP lista)

Pred Vama se nalazi forma prijave na Program “Senzitivnost kao snaga 2” online paket koji uz osnovni sadržaj podrazumeva i dodatni BONUS – pristup programu “Emocionalna sloboda u roditeljstvu” kao i poziv na Zoom susret uz mogućnost da postavite svoje pitanje i da aktivno učestvujete na grupi u okviru socijalnog dela platforme.

Upisom putem rane prijave polaznici će ekskluzivno imati mesec dana produžen pristup programu “Senzitivnost kao snaga 2” kao i bonus programu “Emocionalna sloboda u roditeljstvu.”

Za prvih deset upisanih važi i dodatan bonus u vidu intimnog Q & A. Kako bismo bili u prilici da Vaš upis pravovremeno evidentiramo zamolili bismo Vas da nakon izvršene uplate screenshot iste pošaljete na service@zanaerdeljan.com.

VAŽNA NAPOMENA: Forma prijave pod ovim uslovima i sa uključenim bonusima će biti dostupna u narednih 48h, tj. do 27. 03. u 10h
Iskoristite ovu posebnu priliku jer se neće ponoviti.

VIDIMO SE NA PROGRAMU!

Molimo odaberite jednu od ponuđenh opcija
* Popust se odnosi na korisnike koji su pohađali program 7 elemenata podsticajnog porodičnog okruženja i/ili Mali diktatori i/ili Visokosenzitivno dete i škola i/ili Prevazilaženje straha i anksioznosti (korisnici sa SKS programa takođe imaju popust, ali i pravo na membership)

Kako ćete realizovati uplatu?

Ukoliko imate neku napomenu možete je upisati u ovo polje